Bert de Roos Fotografie

informatie 

informatie

In 2003 heb ik (Bert de Roos) A.R&T fotografie opgericht. Na de 3 jarige fotografie opleiding aan de fotovakschool te Apeldoorn en de opleiding studiofotografie aan de fotoacademie te Amsterdam, heb ik jarenlang ervaring opgedaan als fotograaf bij diverse fotografiebedrijven te Amsterdam en Haarlem. Ik ben met name gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, bedrijfsreportages, studiofotografie, portretfotografie en glamourfotografie zowel op locatie als in de studio. A.R&T fotografie staat ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Manier van werken:

Niet iedereen staat dagelijks voor de camera. Door mijn persoonlijke en ontspannen manier van werken zorg ik ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Een sfeer waardoor uw foto's een ongedwongen, speels karakter krijgen. Natuurlijk zullen er altijd foto's zijn waar je geposeerd op staat, maar verder probeer ik zo veel mogelijk die spontane momenten vast te leggen.

A.R&T fotografie werkt samen met:


Heeft u vragen over het bovenstaande dan kunt u contact met mij opnemen.

Wilt u langskomen in de fotostudio voor meer informatie over bruidsreportages of studiofotografie, graag wel op afspraak aangezien ik niet altijd aanwezig ben in de fotostudio i.v.m opdrachten op locatie.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston